T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / GÜNYÜZÜ - Şehit Mücahit Top İlkokulu

Etiket Sonuçları: E-TWİNNİNG

Nis

E-TWİNNİNG TEBESSÜM PROJESİNİ TAMAMLAYAN ÖĞRETMENİMİZ SEÇİL ARAYIT SÜREÇ BOYUNCA ÖĞRENCİLERİNİN AKTİF KATILIMIYLA PROJENİN KAZANIMLARINA UYGUN YAPTIKLARI ETKİNLİKLERİ E-TWİNNİNG SERGİSİNDE BİZLERE SUNDU.

 

ÖĞRETMENİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN SEÇİL ARAYIT LİDERLİĞİNDE 1/A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ İLE TOKAT/ERBA TANOBA İLKOKULU 1/A SINIFI ÖĞRENCİLERİ ARASINDA E-TWİNNİNG PROJESİ KAPSAMINDA MUTLULUK ASKISI YAPTILAR. ÖĞRENCİLERİN EN MUTLU OLDUĞU ANLARI RESMEDİP SERGİLEDİLER.ÖĞRENCİLERİMİZİN EN MUTLU OLDUĞU GÜNÜN OKULA BAŞLADIKLARI GÜN OLARAK KAYITLARA GEÇTİ. PROJE BASAMAĞI KAPSAMINDA "BENİM İÇİN DEĞERLİSİN KAVANOZUN"DA ARKADAŞLARINA SEVGİLERİNİ YAZARAK ANLATTILAR.

OKULUMUZ ADINA E-TWİNNİNG PROJESİNE KATILAN ÖĞRETMENİMİZ SEÇİL ARAYIT VE ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

Mrt

Proje Amacı:Mektup yazma alışkanlığı ile öğrencilerimize Türkçe'yi doğru ve etkili kullanma alışkanlığı geliştirmeyi,bulunduğu kültürü tanıma ve tanıtmayı,teknolojiyi doğru kullanmayı,sosyalleşmeyi ve kendini yazı dilinde ifade etme alışkanlığı geliştirmeyi hedeflememektedir.

Konular: Coğrafya,Dil ve Edebiyat,Ev Ekonomisi,Kültür Tarihi,Müzik,Sanat,Tarih,Çevre Eğitimi

Yaş Aralığı:7-11 Yaş

Çalışma Süreci: Şehit Mücahit TOP İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri ile Bursa-Yıldırım Gülhanım Karasu İlkokulu arasında gerçekleştirilecektir.Çalışmamız 07/03/2022 tarihinde başlayıp 13/06/2022 tarihinde sona erecektir.